Quioscos en centres comercials

  • Print
  • StumbleUpon
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Add to favorites
  • LinkedIn
  • Meneame
  • email

A fusteria Graells hem emprès la tasca de fabricació, transport i muntatge de la botiga en illa per a una empresa de rellotgeria. Amb faldons laterals i mostrador de dm lacat en blanc, hi destaca el muntatge de la il·luminació amb leds amb canvi cromàtic programat. La vitrina de vidre a quatre vents, permet optimitzar l’espai disponible per a expositors.

La idea original i tasca creativa, sorgeix d’un dels estudis d’arquitectura i disseny d’interiors més frescos del panorama barceloní. Es tracta de Thomas & Valls als qui agraïm la seva professionalitat  i la comfiança que han dipositat en els nostres tallers .

This entry was posted in Feines, Totes and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Els comentaris estan tancats.