Muntatge integral de botigues

  • Print
  • StumbleUpon
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Add to favorites
  • LinkedIn
  • Meneame
  • email

En aquesta ocasió, us mostrem el resultat d’unes setmanes de feines dutes a terme íntegrament per la nostra empresa. Uns joves empresaris del sector del calçat,  ens varen encomanar el muntatge integral de la seva nova botiga de sabates per als més petits. Ens varem encarregar i sincronitzar totes les feines. Des de la posada en marxa  a nivell burocràtic fins a la instal·lació elèctrica o dels rètols de la façana, passant per feines de pintura. I per suposat, varem dur a terme totes les feines de fusteria del comerç. Els  joves propietaris de l’establiment, tenien molt clar de quina manera volien que el seu comerç revés al  clients . Parlem dels adults però sobretot dels seus fills.

El nostre estudi tècnic va interpretar com sempre les seves idees i les presentà a peu de taller.

L’espai, serveix com a exposició de calçat si volem d’allò més ortodoxe pels pares. Però el que el fa realment especial, és el poder oferir als clients més exigents, que són els infants, una experiència lúdica que els farà la compra més divertida. Destaca el passadís només apte per a ells, que els durà sense adonar-se’n una zona de fusta apte per emprovar-se les seves noves sabates.

This entry was posted in Feines, Totes and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Els comentaris estan tancats.