Mobles i expositors per perfumeria, cosmètica i joieria

  • Print
  • StumbleUpon
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Add to favorites
  • LinkedIn
  • Meneame
  • email

Ja hem instal·lat els mobles i expositors per a les botigues a l’aeroport de Palma que hem manufacturat en els nostres tallers prop d’Igualada. En aquesta ocasió, es tracta d’una sèrie d’expositors i punts de venda oberts dedicats al món de la perfumeria. Hem emprat materials diversos com dm lacats, metacrilats, miralls i vinils. Hem instal·lat el material elèctric i decoratiu en els nostres tallers.
A Fusteria Graells, manufacturem i instal·lem el mobiliari per a centres comercials, aeroports i estacions. Destinats a productes de perfumeria, cosmètica, rellotgeria i joieria, estem avesats al treball del mobiliari comercial i punts de venda oberts amb els acabats més acurats i l’estètica més vanguardista.

This entry was posted in Feines, Totes and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Els comentaris estan tancats.