Mobiliari per centres comercials

  • Print
  • StumbleUpon
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Add to favorites
  • LinkedIn
  • Meneame
  • email


Ja han estat instal·lats, els nous expositors i punts de venda que diferents centres comercials presenten de cara a les festes. A Fusteria Graells, hem manufacturat diferents mobles per a establiments comercials dedicats a la venda de perfumeria i cosmètica.
En aquesta entrada, us mostrem un exemple d’aquest tipus de mobiliari per a botigues. Hem fabricat el mobiliari per diferents punts de venda oberts que combinen diferents marques del món de la perfumeria. En la nostra fusteria, fabriquem mobiliari amb les més altes exigències tècniques. En aquests, els lacats de fusta, els accessoris metàl·lics i els folrats en material resinós demanen per part dels nostres operaris una feina molt curosa.
El mobiliari per a botigues, surt dels nostres tallers completament acabat. Ens encarraguem de la manufactura de la fusta i els seus lacats, instal·lem la circuiteria elèctrica i la il·luminació (leds i hal·lògens), folrem laterals i postades (amb Corian, Ir’o o Swanstone), ens encarreguem dels materials metàl·lics decoratius i fins i tot incorporem el material fotogràfic sobre superfícies de metacrilat i policarbonat. També tallem fusta, plaques metàl·liques, policarbonats i d’altres materials mitjançant eines làser.
Fusteria, electricitat i impressió fotogràfica dutes de manera integral per Fusteria Graells. D’aquesta manera, els temps de la instal·lació i el seu cost final són ajustats al màxim.

This entry was posted in Feines, Totes and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Els comentaris estan tancats.