Material resistent, net i decoratiu.

  • Print
  • StumbleUpon
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Add to favorites
  • LinkedIn
  • Meneame
  • email

En els nostre taller de fusteria, estem avesats al treball amb materials decoratius com els panels sòlids resultat de la combinació de minerals i resina. Aquests materials, són coneguts pel nom de diferents marques comercials com Corian, Ir’o o Swanstone.
En la nostra fusteria, treballem aquests materials com qualsevol altre material de fusta o els seus derivats. Mecanitzat en el nostre control numèric ( CNC ), podem tallar, polir i posteriorment unir diferents planxes, raconers o basos sense que les unions entre peces sigui perceptible a simple vista.
La instal·lació d’aquest material pot ser en panels verticals o bé horitzontals. Ens permet folrar qualsevol estructura de fusta o DM aportant al mobiliari una aspecte net, sense racons ni juntes. Garantim així la durabilitat i la resistència davant possibles cops, aportant una estètica que s’ajusta al resultat desitjat gràcies al ventall de colors que els diferents fabricants ens proporcionen.
Al ser una superfície sense poros, aquest material ens oferirà un òptim resultat davant possibles taques, gèrmens, humitats, etc… així doncs, podrem emprar-lo en projectes destinats a laboratoris, cuines, sanitaris o qualsevol projecte destinat a la decoració o el mobiliari comercial. La seva neteja i manteniment resulta ràpida i còmoda al no comptar amb unions ni juntes.
En el següent vídeo es presenta un projecte d’habitatge on en aquesta ocasió, el Corian és emprat en diferents espais i usos com el mobiliari, els sanitaris o la zona de cuina.


This entry was posted in Materials, Totes and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Els comentaris estan tancats.